Паста з соусом з томатів і баклажанів

Паста з соусом з томатів і баклажанів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони або як прийнято зараз говорити паста, асоціюється у мене з стравами: макарони по-флоцки, вермішель з сосиками або макарони з сиром, але з соусом який я пропоную, просто пальчики оближеш.
Він дуже легкий у приготуванні, але прикрасить нудні макарони. Страва стане також різноманітністю під час дотримання посту і полюбиться вегетаріанцям і діткам, яких дуже складно нагодувати овочами, тим більше запхати в них баклажани.
Пасту готую з твердих сортів пшениці, вони не розварюються і приємні на смак, солити їх також не потрібно. Але ви можете використовувати свої улюблені і не обов’язково форми спагетті, або приготувати самостійно.

Покроковий рецепт