.

Інгредієнти
| Паста – 200 г (краще брати короткі макаронні вироби) | |
| Волоські горіхи – жменя | |
| Сир пармезан – жменя | |
| Вершки – 50 мл (жирні) | |
| Оливкова олія – 1 столова ложка | |
| Сіль – за смаком | |
| Зелень – кілька гілочок |
Як приготувати Паста з волоськими горіхами і сиром
Покроковий рецепт

Пасту відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією до стану аль денте (трохи не доварив). Злити воду, відставити убік. Волоські горіхи подрібнити в блендері (або порубати ножем).

Сир подрібнити в блендері (або натерти на тертці).

Розжарити сковороду з олією. Вилити вершки.

Закинути пасту. Додати волоські горіхи.

І додати сир. Все посолити за смаком, перемішати. Нагрівати 2-3 хвилини.

Подавати до столу, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту!
