.
Інгредієнти
Паста – 200 г (краще брати короткі макаронні вироби) | |
Волоські горіхи – жменя | |
Сир пармезан – жменя | |
Вершки – 50 мл (жирні) | |
Оливкова олія – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Зелень – кілька гілочок |
Як приготувати Паста з волоськими горіхами і сиром
Покроковий рецепт
Пасту відварити в підсоленій воді згідно з інструкцією до стану аль денте (трохи не доварив). Злити воду, відставити убік. Волоські горіхи подрібнити в блендері (або порубати ножем).
Сир подрібнити в блендері (або натерти на тертці).
Розжарити сковороду з олією. Вилити вершки.
Закинути пасту. Додати волоські горіхи.
І додати сир. Все посолити за смаком, перемішати. Нагрівати 2-3 хвилини.
Подавати до столу, прикрасивши зеленню.
Приємного апетиту!