Картопля з морквою запікається в рукаві, тому заздалегідь закуповуємо клейонку з фіксаторами.
Інгредієнти
Приправи – за смаком | |
Морква – 0,5 кг | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Сіль, Перець – за смаком | |
Картопля – 1 кг |
Запечений картоплю з морквою – гарнір до будь-якої м’ясної страви. Готується швидко, можна використовувати будь-які приправи. Головне – знайти оптимальне поєднання, а в буденні дні він стане простим легким вечерею навіть для тих, хто сидить на дієті.
Покроковий рецепт
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо.
Моркву очищаємо і нарізаємо кільцями.
Картоплю чистимо і залишаємо у воді на 10 хвилин.
Нарізаємо картоплю хаотично невеликими шматочками.
В окремій ємності приправляємо овочі спеціями, солимо і перчимо за смаком.
Духовку розігріваємо до 220 градусів, застосовуємо конвекцію. Викладаємо овочі в рукав на деко і випікаємо 40 хвилин.
Відкривати рукав треба обережно, щоб гаряча пара не потрапляв в обличчя. Подавати гарячим з основним блюдом або салатом.