Картопля з салом в духовці – рецепт смачного гарніру до вашого столу!

Інгредієнти
| Морква – 1 шт. | |
| Цибулю зелений – невеликий пучок | |
| Часник зелений – невеликий пучок | |
| Картопля – 6 шт. | |
| Сало – 50 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Спеції – за смаком | |
| Перець білий – за смаком | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. |
Апетитні овочі в духовці з салом і зеленню – ситний і смачний гарнір на всі випадки життя. Блюдо готуватися легко, просто і швидко, а результат порадує любителів сільських страв родом з дитинства.
Покроковий рецепт

Нарізати очищену картоплю на пластинки шириною в півсантиметра. Додати спеції до овочів, сіль, білий перець. Також,необхідно порізати тонкими брусочками моркву. Перемішати овочі і відставити.

Викласти в один шар картоплі і моркву в форму, змащену маслом.

Щедро посипати овочі рубаною зеленню за смаком – цибулею, часником, кропивою, розмарином або петрушкою.

Покрити овочі тонкими скибочками сала.

Накрити другим шаром картоплі всі овочі і відправити в духовку на 50 хвилин, виставивши температуру до 180 градусів. Орієнтуватися потрібно на м’якість картоплі і рум’яність шматочків сала.

Ароматні, смачні і апетитні овочі готові! Подавати на гарнір до холодних овочевих салатів або легких закусок. Страва особливо смачне в поєднанні зі сметаною і стравами з яєць, весняний салат з редиски. Приємного апетиту!
