Запечена фарширована гарбуз з грибами і м’ясом – смачна закуска універсальної подачі з простих інгредієнтів!
Інгредієнти
Гарбуз – 1/2 шт. | |
Білий перець – пучку | |
Гриби – 100 г | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Яловичий фарш – 150 г | |
Рослинне масло – опціонально | |
Зелень – за смаком |
Запечений гарбуз з м’ясом і грибами – це збалансоване смаку страва, яке порадує відмінним гармонійним смаком і поживність. Закуска відмінно підходити для святкового застілля або романтичної вечері. Краще всього готувати страву порційно – в маленьких і акуратних тыковках.
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти для фаршированої гарбуза. Вимити гриби і зелень, очистити і гарбуз від насіння.
Подрібнити гриби в дрібні слайсы. Нарізати кубиками цибулину.
Обсмажити печериці разом з цибулею, яловичим фаршем і зеленню на рослинному маслі. Довести начинку до гармонійного смаку.
Очищену від насіння гарбуз посипати сіллю і білим перцем.
Всередину викласти начинку з обсмаженого фаршу і грибочків. Полити страву сметаною. Відправити ароматну гарбуз в духову шафу, помістивши в форму для запікання і накривши листом фольги. Для приготування гарбуза потрібно різну кількість часу, який залежить від розмірів плода, сорти гарбуза і її зрілості.
Ароматна закуска готова!
Тепер можна викласти ароматну запечену гарбуз на тарілку і подавати до столу разом з овочевим салатом або гарніром. Приємного апетиту!