Печений гарбуз, фарширована яловичиною і грибами в сметані

Печений гарбуз, фарширована яловичиною і грибами в сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечена фарширована гарбуз з грибами і м’ясом – смачна закуска універсальної подачі з простих інгредієнтів!

Інгредієнти

Гарбуз – 1/2 шт.
Білий перець – пучку
Гриби – 100 г
Цибуля – 1 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Яловичий фарш – 150 г
Рослинне масло – опціонально
Зелень – за смаком

Як приготувати Печений гарбуз, фарширована яловичиною і грибами в сметані

Запечений гарбуз з м’ясом і грибами – це збалансоване смаку страва, яке порадує відмінним гармонійним смаком і поживність. Закуска відмінно підходити для святкового застілля або романтичної вечері. Краще всього готувати страву порційно – в маленьких і акуратних тыковках.

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для фаршированої гарбуза. Вимити гриби і зелень, очистити і гарбуз від насіння.

Подрібнити гриби в дрібні слайсы. Нарізати кубиками цибулину.

Обсмажити печериці разом з цибулею, яловичим фаршем і зеленню на рослинному маслі. Довести начинку до гармонійного смаку.

Очищену від насіння гарбуз посипати сіллю і білим перцем.

Всередину викласти начинку з обсмаженого фаршу і грибочків. Полити страву сметаною. Відправити ароматну гарбуз в духову шафу, помістивши в форму для запікання і накривши листом фольги. Для приготування гарбуза потрібно різну кількість часу, який залежить від розмірів плода, сорти гарбуза і її зрілості.

Ароматна закуска готова!

Тепер можна викласти ароматну запечену гарбуз на тарілку і подавати до столу разом з овочевим салатом або гарніром. Приємного апетиту!