Основними інгредієнтами є м’ясо і картоплю. Краще всього використовувати яловичину, в цьому рецепті вона виходить дуже м’якою. Готувати можна в казані або на великій сковороді.
Інгредієнти
Яловичина – 500 грам | |
Цибуля – 1-2 головки | |
Морква – 1 | |
Болгарський перець – 1 | |
Томатна паста – 3 ст. ложки | |
Сіль,перець,часник – За смаком |
Спекотне дуже відоме блюдо, славиться не тільки простотою приготування, але і своїми смаковими якостями. Печеня-ситне блюдо і з легкістю поєднує у собі і перше і друге блюдо. Пропоную свій варіант печені по-домашньому, впевнена, ви оціните його по достоїнству.
Покроковий рецепт
1. Обсмажити м’ясо з цибулею в глибокій сковороді або казані.
2. Додаємо натерту на крупній тертці моркву і нарізану соломкою болгарський перець. Обсмажуємо всі інгредієнти хвилин 10.
3.Додаємо нарізану кубиками картоплю.
4. Після того,як обсмажили картоплю разом з м’ясом, додаємо 3 столові ложки томатної пасти. Обсмажуємо всі інгредієнти ще 5 хвилин.
5. Додаємо одну склянку кип’яченої води (щоб закривало картоплю з м’ясом). Додаємо сіль,перець,часник за смаком.Тушкуємо м’ясо під закритою кришкою ще 45 хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню. Приємного апетиту!