Печеня з качки

Печеня з качки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Починаємо наше приготування з м’яса. Качку обсмажуємо на сковорідці, до рум’яності. Солимо, перчимо за смаком. Потім зі сковорідки перекладаємо її в каструлю.


Цибулю і моркву ріжемо дрібними кубиками. На жиру, який витопився з качки, обсмажуємо овочі, після вони повинні стати золотисті.

Додаємо томатну пасту і смажимо ще кілька хвилин.Потім перекладаємо все в каструлю, до качки.


Картоплю ріжемо на кубики. Намагаємося різати кубики крупніше(можна різати картоплю просто на 4 частини ,якщо вона велика) це для того,що б картопля, не так швидко приготувалася. Всі ми знаємо чим дрібніше її поріжеш, тим швидше вона буде готова. Нам потрібно, що б качка встигла протушкується, а картопля не розварилася! Я, картоплю не обсмажую, а просто кладу, в сирому вигляді, в каструлю до качки. Картопля протушкується і буде дуже м’яка і смачна.

Все покласти в каструлю. Додаємо 2 склянки води. Знову солимо, кладемо лавровий лист. І в розігріту духовку, ставимо на 30 хвилин тушкується.