Печеня з свинячих реберець в духовці

Печеня з свинячих реберець в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для смаження м’яса. Очистити часник, цибулю, добре вимити цибулю і лимон.

Розділити ребра на окремі кісточки.

Натерти ребра сіллю і гострою приправою для засолювання сала.

У глибокій ємності змішати роздавлені ягоди ялівцю, нашатковану цибулю, нарізану половинку лимона, подрібнені гілочки чебрецю і суміш перців. Розмішати і дати трохи постояти.

Виконати в ребрах глибокі надрізи і нашпигувати їх половинками часникових зубчиків.

Залити суміш у ємності соєвим соусом.

Опустити в маринад ребра, гарненько їх натерти сумішшю спецій і залишити маринуватися. Найкраще робити таку заготовку на ніч.

Далі, такі ребра приготувати будь-яким способом, який вам до смаку. Можна ребра протомитися близько двох годин в глибокій сковороді, приготувати на грилі або запекти. У мене вийшло печеня у великому глиняному горщику. Низ горщика я заклала картоплею з цибулею, потім виклала ребра і залила все маринадом з-під ребер. Запікала печеня в духовці близько півтори години.

Подавати таку страву потрібно гарячим, комбінуючи з різними соусами. Приємного апетиту!