Підготувати всі інгредієнти для смаження м’яса. Очистити часник, цибулю, добре вимити цибулю і лимон.
Розділити ребра на окремі кісточки.
Натерти ребра сіллю і гострою приправою для засолювання сала.
У глибокій ємності змішати роздавлені ягоди ялівцю, нашатковану цибулю, нарізану половинку лимона, подрібнені гілочки чебрецю і суміш перців. Розмішати і дати трохи постояти.
Виконати в ребрах глибокі надрізи і нашпигувати їх половинками часникових зубчиків.
Залити суміш у ємності соєвим соусом.
Опустити в маринад ребра, гарненько їх натерти сумішшю спецій і залишити маринуватися. Найкраще робити таку заготовку на ніч.
Далі, такі ребра приготувати будь-яким способом, який вам до смаку. Можна ребра протомитися близько двох годин в глибокій сковороді, приготувати на грилі або запекти. У мене вийшло печеня у великому глиняному горщику. Низ горщика я заклала картоплею з цибулею, потім виклала ребра і залила все маринадом з-під ребер. Запікала печеня в духовці близько півтори години.
Подавати таку страву потрібно гарячим, комбінуючи з різними соусами. Приємного апетиту!