Печеня зі свинини та картоплі з кмином в духовці

Печеня зі свинини та картоплі з кмином в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинину вимити і очистити від жилок. Краще всього брати частини з жирком – так страва буде соковитіше. Нарізати м’ясо великими кубиками.

Лук очистити і нарізати півкільцями середньої товщини.

Обсмажити свинину до рум’яності. До готовності м’ясо доводити не потрібно. Всипати цибулю і довести обжарку до прозорості цибулі

Через хвилинку додати трави – базилік і кмин. Також, можна додати чебрець, орегано або ж розмарин – на ваш смак. Додати обжарку до подрібненого картоплі. Перемішати і відправити в духовку.

Всього сорок хвилин і – страва готова!

Викласти смачне і ситне блюдо на тарілку. Подавати до столу гарячим.

Таке ароматне спекотне відмінно підійде як для повсякденного обіду, так і для святкового вечері. Приємного апетиту!