Свинину вимити і очистити від жилок. Краще всього брати частини з жирком – так страва буде соковитіше. Нарізати м’ясо великими кубиками.
Лук очистити і нарізати півкільцями середньої товщини.
Обсмажити свинину до рум’яності. До готовності м’ясо доводити не потрібно. Всипати цибулю і довести обжарку до прозорості цибулі
Через хвилинку додати трави – базилік і кмин. Також, можна додати чебрець, орегано або ж розмарин – на ваш смак. Додати обжарку до подрібненого картоплі. Перемішати і відправити в духовку.
Всього сорок хвилин і – страва готова!
Викласти смачне і ситне блюдо на тарілку. Подавати до столу гарячим.
Таке ароматне спекотне відмінно підійде як для повсякденного обіду, так і для святкового вечері. Приємного апетиту!