Нам знадобиться:
1. Свіжі печериці 200 грам
2. Сметанка 10% жирності 3 столові ложки
3. Олія для смаження
4. Сіль і чорний перець
Інгредієнти
Свіжі печериці – 200 грам | |
Сметанка 10% жирності – 3 столові ложки | |
Масло для смаження (я використовую оливкову ,але можна будь-який) – 1 чайна ложка | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком |
Як приготувати Печериці у сметані
Печериці у сметані це чудова страва до будь-якого столу,будь він святковим або щоденним.
Цей рецепт дуже простий, але в той же час дуже смачний.
Покроковий рецепт
крок 1: Почистити і порізати печериці
крок 2: Розігрійте сковороду
крок 3: Налити олію
крок 4: Відправити печериці до маслу
крок 5: Трохи обсмажити(5-7 хв)
крок 6: Присмачити все це сметаною
крок 7: Присипати сіллю і перцем
крок 8: Обсмажити на слабкому вогні 1-2 хвилинки
крок 9: Насолодитися вкуснецким стравою 🙂