Печінка виходить дуже смачна, з багатим і різноманітним смаком. Хрустка скоринка надає печінки родзинку.
Інгредієнти
Печінка куряча – 600 гр. | |
Борошно – 5 столових ложок | |
Масло рослинне – 2-4 столові ложки | |
Корінь імбиру – 70 гр. | |
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки | |
Чорний кмин – 1 чайна ложка | |
Чікен масала – 1/2 їдальні ложки | |
Куркума – 1,5 столові ложки | |
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
Зіра – 1 столова ложка | |
Коріандр мелений – 1,5 столової ложки | |
Кардамон зелений – 7-9 шт. | |
Сіль – за смаком |
Інгредієнти для приготування страви легко знайти на ринку або в магазині. Печінка готується відносно швидко і легко. А результат вас порадує.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування смаженої курячої печінки.
З коробочок зеленого кардамону дістати насіння.
Змішати куркуму, чорний кмин, насіння пажитника, чікен масалу, гарам масалу, зіру, корицю, коріандр. Додати в суміш насіння кардамону.
Корінь імбиру натерти на крупній тертці.
Печінку посолити, додати змішані спеції і, натертий корінь імбиру. Замаринувати печінка на 40-45 хвилин.
Розігріти рослинну олію в сковороді. Печінка добре обваляти в борошні і викласти в сковороду. Обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні, часто перевертаючи.
Смажена куряча печінка готова. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!