Печінка виходить дуже смачна, з багатим і різноманітним смаком. Хрустка скоринка надає печінки родзинку.

Інгредієнти
| Печінка куряча – 600 гр. | |
| Борошно – 5 столових ложок | |
| Масло рослинне – 2-4 столові ложки | |
| Корінь імбиру – 70 гр. | |
| Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки | |
| Чорний кмин – 1 чайна ложка | |
| Чікен масала – 1/2 їдальні ложки | |
| Куркума – 1,5 столові ложки | |
| Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
| Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
| Зіра – 1 столова ложка | |
| Коріандр мелений – 1,5 столової ложки | |
| Кардамон зелений – 7-9 шт. | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Печінка смажена куряча
Сторінка: 1 2
