Печінка смажена куряча

Печінка смажена куряча – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печінка виходить дуже смачна, з багатим і різноманітним смаком. Хрустка скоринка надає печінки родзинку.

Інгредієнти

Печінка куряча – 600 гр.
Борошно – 5 столових ложок
Масло рослинне – 2-4 столові ложки
Корінь імбиру – 70 гр.
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки
Чорний кмин – 1 чайна ложка
Чікен масала – 1/2 їдальні ложки
Куркума – 1,5 столові ложки
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки
Кориця мелена – 1/2 чайної ложки
Зіра – 1 столова ложка
Коріандр мелений – 1,5 столової ложки
Кардамон зелений – 7-9 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Печінка смажена куряча

Інгредієнти для приготування страви легко знайти на ринку або в магазині. Печінка готується відносно швидко і легко. А результат вас порадує.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування смаженої курячої печінки.

З коробочок зеленого кардамону дістати насіння.


Змішати куркуму, чорний кмин, насіння пажитника, чікен масалу, гарам масалу, зіру, корицю, коріандр. Додати в суміш насіння кардамону.

Корінь імбиру натерти на крупній тертці.


Печінку посолити, додати змішані спеції і, натертий корінь імбиру. Замаринувати печінка на 40-45 хвилин.

Розігріти рослинну олію в сковороді. Печінка добре обваляти в борошні і викласти в сковороду. Обсмажити до готовності з двох сторін на середньому вогні, часто перевертаючи.





Смажена куряча печінка готова. Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!