Печінкові котлети з морквою

Печінкові котлети з морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситні і ароматні котлети з курячої печінки!

Інгредієнти

Морква – 1 шт.
Печінка куряча – 500 г
Крохмаль – 4 ст. л.
Цибуля – 1 шт.
Яйце – 1 шт.
Перець – 5 г
Сіль – 1/2 ч. л.

Як приготувати Печінкові котлети з морквою

Печінкові котлети з овочами – це смачне, ситне і дуже ароматне блюдо. Така закуска відмінно підійде як доповнення до овочевого асорті або салатів. Котлети з печінки м’які, просочені засмажкою з овочів, без вираженого печінкового смаку. Такий варіант відмінно підійде тим, хто не дуже любить страви з печінки, так її смак у таких котлетки не настільки яскраво виражений. Також, можна готувати таке блюдо дітям, запікаючи такі котлети в духовці. Куряча печінка є найкращим інгредієнтом для котлеток з печінки, так як вона максимально позбавлена гіркоти. Якщо все ж побоюєтеся – замочіть печінка в молоці на пару годин. Для більш швидкого позбавлення від гіркоти, просто обдайте печінку окропом.

Готову страву варто подавати з пилу й жару разом з соусами на основі сметани.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для котлеток. Промити і очистити від плівок курячу печінку. Почистити овочі.

Крупно натерти очищену морквину і нашаткувати дрібними кубиками цибулю.

Обсмажити моркву з цибулею до напівготовності.

Печінку нарізати кубиками середнього розміру.

В окремій ємності змішати нарізану печінку, крохмаль, яйце, перець, спеції і сіль.

Додати охолоджену засмажку. Дати постояти пару хвилин, потім обсмажити котлетки з печінки на сковорідці.

Готові печінкові котлети подавати гарячими з овочами і сметанним соусом. Приємного апетиту!