Основні інгредієнти: куряча печінка, кефір, борошно, яйце…
Інгредієнти
Куряча печінка – 200 р. | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Кефір – 3 ст. л. | |
Борошно – 1/2 склянки | |
Олія соняшникова рафінована – 1 ст. л. | |
Сир плавлений – 6 трикутників (по 2 на кожен млинець) | |
Часник – 3 маленьких зубчики | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Яйце – 1 шт. |
Закуска з курячої печінки, ніжна і смачна. Приготувати легко, начинку можна змінювати за смаком.
Покроковий рецепт
Печінку промиваємо, видаляємо жилки. Складаємо в глибоку ємність, додаємо 1 яйце, сіль і перець.
Перемішуємо до однорідної маси.
Додаємо кефір, ще раз перемішуємо.
Додаємо олію і борошно, все перемішуємо міксером, щоб не було грудочок.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії, зменшуємо вогонь до помірного, випікаємо печінкові млинці, обсмажуємо з двох сторін.
Готові млинці змащуємо плавленим сиром, майонезом, додаємо часник, тертий на тертці і зелень (будь-яка за смаком). Начинку можна змінювати за своїм смаком, наприклад, покласти гриби, обсмажені цибулю з морквою, яйця…
Щільно загортаємо рулетик, розрізаємо ножем.
Готові роли викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Приємного апетиту!