На кожні 200 грам печінки, доводиться одне яйце, 1 ложка борошна, і їдальня ложка сметани.

Інгредієнти
| печінка куряча – 200гр | |
| борошно пшеничне – 40гр | |
| яйце – 1шт | |
| майонез\сметана – 2ст.л | |
| цибуля – 40 гр | |
| сіль – щіпка | |
| морква – 1/2 | |
| кріп – маленький пучок | |
| сир – 60 г | |
| часник – 1 зубчик |
Закусочні рулетики виходять дуже ніжними. Рецепт дуже легкий і швидкий. По часу, займає 30 хвилин. Бажано мати блендер або м’ясорубку. Думаю щось одне, на кухні знайдеться.
Покроковий рецепт

Ось з цих продуктів вийдуть наші рулети.

Робимо тісто для млинців. Я роблю в блендері. У чашу кладу печінка, яйце, борошно, сіль за смаком,майонез 1 ст. ложку( ще залишимо одну на начинку) замість майонезу можна використовувати сметану.

Подрібнюю все до однорідної субстанції.

Залишаємо тісто, починаємо робити начинку. Цибулю і моркву, дрібно нарізати. І обсмажити на рослинному маслі.

Зелень і часник подрібнити і змішати з майонезом (який у нас залишився). А сир натерти на тертці.


Повертаємося до тесту. Розігріли сковороду. І по пів ополоника, набираємо тесту. І смажимо як звичайні млинці. За пару хвилин з кожного боку. На середньому вогні.

Кожен млинець змащуємо майонезом із зеленню.
Потім викладаємо тоненьким шаром моркву і цибулю.

І останнє, викладаємо тертий сир. І загортаємо. Залишимо наші рулетики, що б вони охололи, і настоялися 1.5 – 2 години.

Як бачите, вийшло, досить велика кількість рулетів, на, всього лише 200 гр. курячої печінки.
Подавати як холодну закуску. До будь-якого столу) Приємного апетиту.
