На кожні 200 грам печінки, доводиться одне яйце, 1 ложка борошна, і їдальня ложка сметани.
Інгредієнти
печінка куряча – 200гр | |
борошно пшеничне – 40гр | |
яйце – 1шт | |
майонез\сметана – 2ст.л | |
цибуля – 40 гр | |
сіль – щіпка | |
морква – 1/2 | |
кріп – маленький пучок | |
сир – 60 г | |
часник – 1 зубчик |
Закусочні рулетики виходять дуже ніжними. Рецепт дуже легкий і швидкий. По часу, займає 30 хвилин. Бажано мати блендер або м’ясорубку. Думаю щось одне, на кухні знайдеться.
Покроковий рецепт
Ось з цих продуктів вийдуть наші рулети.
Робимо тісто для млинців. Я роблю в блендері. У чашу кладу печінка, яйце, борошно, сіль за смаком,майонез 1 ст. ложку( ще залишимо одну на начинку) замість майонезу можна використовувати сметану.
Подрібнюю все до однорідної субстанції.
Залишаємо тісто, починаємо робити начинку. Цибулю і моркву, дрібно нарізати. І обсмажити на рослинному маслі.
Зелень і часник подрібнити і змішати з майонезом (який у нас залишився). А сир натерти на тертці.
Повертаємося до тесту. Розігріли сковороду. І по пів ополоника, набираємо тесту. І смажимо як звичайні млинці. За пару хвилин з кожного боку. На середньому вогні.
Кожен млинець змащуємо майонезом із зеленню.
Потім викладаємо тоненьким шаром моркву і цибулю.
І останнє, викладаємо тертий сир. І загортаємо. Залишимо наші рулетики, що б вони охололи, і настоялися 1.5 – 2 години.
Як бачите, вийшло, досить велика кількість рулетів, на, всього лише 200 гр. курячої печінки.
Подавати як холодну закуску. До будь-якого столу) Приємного апетиту.