Печінкові рулетики з морквяно-цибулевої начинкою

Печінкові рулетики з морквяно-цибулевої начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На кожні 200 грам печінки, доводиться одне яйце, 1 ложка борошна, і їдальня ложка сметани.

Інгредієнти

печінка куряча – 200гр
борошно пшеничне – 40гр
яйце – 1шт
майонез\сметана – 2ст.л
цибуля – 40 гр
сіль – щіпка
морква – 1/2
кріп – маленький пучок
сир – 60 г
часник – 1 зубчик

Як приготувати Печінкові рулетики з морквяно-цибулевої начинкою

Закусочні рулетики виходять дуже ніжними. Рецепт дуже легкий і швидкий. По часу, займає 30 хвилин. Бажано мати блендер або м’ясорубку. Думаю щось одне, на кухні знайдеться.

Покроковий рецепт

Ось з цих продуктів вийдуть наші рулети.

Робимо тісто для млинців. Я роблю в блендері. У чашу кладу печінка, яйце, борошно, сіль за смаком,майонез 1 ст. ложку( ще залишимо одну на начинку) замість майонезу можна використовувати сметану.

Подрібнюю все до однорідної субстанції.

Залишаємо тісто, починаємо робити начинку. Цибулю і моркву, дрібно нарізати. І обсмажити на рослинному маслі.

Зелень і часник подрібнити і змішати з майонезом (який у нас залишився). А сир натерти на тертці.


Повертаємося до тесту. Розігріли сковороду. І по пів ополоника, набираємо тесту. І смажимо як звичайні млинці. За пару хвилин з кожного боку. На середньому вогні.

Кожен млинець змащуємо майонезом із зеленню.

Потім викладаємо тоненьким шаром моркву і цибулю.

І останнє, викладаємо тертий сир. І загортаємо. Залишимо наші рулетики, що б вони охололи, і настоялися 1.5 – 2 години.

Як бачите, вийшло, досить велика кількість рулетів, на, всього лише 200 гр. курячої печінки.

Подавати як холодну закуску. До будь-якого столу) Приємного апетиту.