Печінка володіє масою корисних властивостей і досить ситна. А підсмажені цибулю з морквою додадуть їй додаткові смакові якості.
Інгредієнти
Печінка – 600 гр | |
Яйця – 2 шт | |
Борошно – 2/3 склянки | |
Майонез – 1/3 пачки | |
Морква – 2 шт. | |
Цибуля – 2 шт. | |
Соняшникова олія – Для смаження |
Печінковий пиріг прекрасно підійде в якості закуски як для святкового столу, так і для домашніх.
Покроковий рецепт
Гарненько моєму печінка, нарізаємо її дрібними шматочками і мелемо в м’ясорубці. Додаємо яйця і борошно. Гарненько перемішуємо.
Нарізаємо дрібно цибулю, моркву тремо на тертці, все обсмажуємо в олії.
Суміш з печінки, яєць і борошна на-віч ділимо на три частини. На сковороду наливаємо олію і смажимо на ньому 3 печінкових коржа.
Почекати поки коржі охолонуть і зажарка.
Викладати коржі в пиріг з прошарком з майонезу і засмажки з моркви і цибулі. Ставимо в холодильник для просочення. Пиріг готовий, приємного апетиту!