Красиве блюдо, смачна закуска.
Покроковий рецепт
Печінку промиваємо, видаляємо жилки, складаємо в глибоку миску, додаємо сіль, перець, 1 яйце.
Добре перемішуємо міксером, додаємо молоко та соняшникову олію, ще раз перемішуємо.
Додаємо борошно і все перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії смажимо печінкові млинці: акуратно виливаємо на сковороду печінкову масу не дуже товстим шаром, розподіляємо ложкою по сковороді. Помірний вогонь. Смажимо з двох сторін до готовності.
Цибулю ріжемо дрібно, моркву тремо на тертці, обсмажуємо. Варимо 3 яйця.
Готовий млинець викладаємо на велике кругле блюдо. Перший шар промазуємо майонезом, тремо на тертці 1 яйце.
Другий готовий млинець кладемо зверху. Другий шар: плавлений сир, майонез, часник, зелень.
Ще один готовий млинець кладемо зверху. Змащуємо майонезом, викладаємо зверху обсмажені цибулю і моркву. Закриваємо ще одним готовим млинцем.
Останній шар, самий верхній повинен бути красивим. Промазуємо майонезом, трьом окремо білки і жовтки. Білки по краях, жовтки в середині, прикрашаємо зеленню і шматочками помідорів. Даємо трохи постояти, щоб просочився. Потім розрізаємо, розкладаємо по тарілках, подаємо. Приємного апетиту!