Ця випічка хороша тим, що її можна зберігати у скляних банках або бляшанках ємностях протягом двох місяців, тому багато господинь готують печиво біскотті у великих кількостях.

Інгредієнти
| просеянная борошно пшеничне високосортна – 470 г | |
| рідкий мед квітковий – 1,5 ст. ложки | |
| морська сіль тонкого помелу – щіпка | |
| фісташки очищені – 200 г | |
| вишня або журавлина сушена – 100 г | |
| ванільний екстракт – 1/2 ч. ложки | |
| ванільний екстракт (половина ч. ложки); м’яке масло вершкове несолоне – 60 г | |
| м’яке масло вершкове несолоне (60 г); коричневий цукровий пісок – 130 г | |
| розпушувач – 10 г | |
| яєчні жовтки сирі – 3 шт. | |
| великі сирі яйця курячі – 2 шт. |
