Тісто виходить повітряний, схоже на пісочне, а для приготування потрібно всього чотири інгредієнти!
Інгредієнти
сир – 300 гр. | |
маргарин – 200 гр. | |
борошно – до стану густого тесту | |
цукор – по 1 ч. л. в кожне печиво |
Сирне печиво “Гусячі лапки” просте у приготуванні, дуже смачне і корисне. Печиво виходить, неначе з кремом усередині за рахунок цукру і сирного тіста.
Покроковий рецепт
Для приготування смачних печива “Гусячі лапки” нам знадобиться: сир, борошно, маргарин і цукор.
Першим ділом розтопити маргарин до рідкого стану. Це можна зробити в мікрохвильовці, як я, а можна і на газу.
Потім в мисці необхідно змішати сир і маргарин, і все добре перемішати.
Далі додаємо борошно. Муки стільки, щоб вийшло замісити тісто.
Далі тісто треба порізати на маленькі шматочки, скачати з них кульки. Тісто має трохи прилипати до річок, і потрібно постійно підсипати руку на стіл і обмазувати борошном руки, але тісто сильно твердим не потрібно робити, воно повинно бути м’яке.
Далі потрібно розкачати одну кульку, товщина приблизно 0,5 див. В середину насипати неповну чайну ложку цукру, скласти навпіл, потім ще раз навпіл, виделкою притиснути краю, вмочити в цукор і класти на деко.
Таким чином зробити всі інші печиво. У мене на деко вийшло 15 штук, а всього вийшло 31 печиво.
Печінка в духовці смажиться близько 20 хвилин, на середньому вогні.
Пекла за 2 заходу.
Після того, як ви дістанете печива з духовки, дайте їм трохи остигати і можна подавати до столу.
Всім приємного апетиту!