З борошна, курячого яйця, чайної ложки солі і води замісимо пельменний тісто. Тісто, поділивши на шматки, розкотимо в тонкі пласти, з яких зробимо круглі заготовки для пельменів.
М’ясний фарш змішуємо з подрібненим ріпчастою цибулею, посолити за смаком і поперчимо. Інгредієнти добре перемішати. Начинка готова. Викладаємо по чайній ложці м’ясної начинки в центр кожної круглої заготовки.
Ліпимо пельмені, скріплюючи краю. Пельмені відразу відварюємо в присоленной воді.
Відварені пельмені викладаємо у форму для запікання, змастити її дно рослинним маслом.
Грибний соус готуємо так: спочатку обсмажуємо цибулю, нарізавши її дрібними шматочками. Потім додаємо подрібнені пластинками свіжі шампіньйони. Смажимо разом хвилини 3. Рідина повинна випаруватися. Вливаємо вершки, тушкуємо 5 хвилин. Соус готовий. Заливаємо соусом пельмені у формі.
А зверху інгредієнти присипаємо натертим сиром.
Форму з пельменями відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Смачні пельмені з грибним соусом та сиром готові! Угощаемся на здоров’я!