Смачне домашнє страва – пельмені з індички – стануть відмінним стравою на святковому столі. Урізноманітнюють такі пельмені і буденне меню.
Інгредієнти
борошно – 450 гр | |
яйце – 1 шт. | |
сіль – за смаком | |
вода холодна – 200 мл | |
м’ясо індички – 600 гр | |
цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
сало свиняче – 100 гр | |
перець чорний мелений – за смаком |
Для того, щоб зліпити смачні пельмені з начинкою з індички, нам також потрібно сало (без шкірки), ріпчасту цибулю, спеції. Начинка з таких інгредієнтів виходить ніжною, але в теж час, має насичений смак. Замісимо тісто з борошна, яйця курячого, холодної води. Подробиці – у нас в рецепті.
Покроковий рецепт
Прокручуємо Через м’ясорубку м’ясо індички, нарізане на шматочки. Разом з індичкою прокручуємо і сало (краще, якщо воно буде трохи подмороженным).
В начинку слід додати подрібнену цибулю. Можна було прокрутити разом з м’ясними інгредієнтами, а ми його додали після, натерши. Інгредієнти начинки приправляємо сіллю, чорним меленим перцем.
Перемішуємо. Начинка для домашніх пельменів з індички готова.
З борошна, холодної води, яйця і половину чайної ложки солі замішуємо пельменний тісто. З нього робимо зручним для вас кулінарним способом круглі заготовки.
Поміщаємо в центр кожної заготовки майже чайну ложку начинки з індички, сала.
Скріплюємо заготовок так, щоб начинка виявилася усередині.
Домашні пельмені з індички тепер слід відварити або відправити їх для заморозки в холодильник.
Подаємо пельмені з улюбленим соусом, можна присипає їх свіжою зеленню. Приємного апетиту!