Прокручуємо Через м’ясорубку м’ясо індички, нарізане на шматочки. Разом з індичкою прокручуємо і сало (краще, якщо воно буде трохи подмороженным).
В начинку слід додати подрібнену цибулю. Можна було прокрутити разом з м’ясними інгредієнтами, а ми його додали після, натерши. Інгредієнти начинки приправляємо сіллю, чорним меленим перцем.
Перемішуємо. Начинка для домашніх пельменів з індички готова.
З борошна, холодної води, яйця і половину чайної ложки солі замішуємо пельменний тісто. З нього робимо зручним для вас кулінарним способом круглі заготовки.
Поміщаємо в центр кожної заготовки майже чайну ложку начинки з індички, сала.
Скріплюємо заготовок так, щоб начинка виявилася усередині.
Домашні пельмені з індички тепер слід відварити або відправити їх для заморозки в холодильник.
Подаємо пельмені з улюбленим соусом, можна присипає їх свіжою зеленню. Приємного апетиту!