Пельмені з рибним фаршем і грибами

Пельмені з рибним фаршем і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пельмені зручні тим, що і можна наліпити про запас і зберігати в морозилці. Протягом кількох днів у вас уже готовий обід, залишилося лише відварити пельмені.

Покроковий рецепт

Для приготування цих пельменів нам знадобиться зовсім небагато сушених грибів (буквально грам 150), свіжа риба, пару цибулин, декілька ложок рослинного масла і, відповідно, тісто.

Першим ділом замочуємо гриби в холодній воді приблизно на 1 годину, після чого відправляємо їх в каструлю варитися до м’якості.

Відварені гриби необхідно викласти на сито, таким чином, даємо стекти воді. Після цього як вода вся зайва скла, грибочки дрібно рубаємо і разом з попередньо дрібно нашаткованою цибулею обсмажуємо в олії.

Підготовлену свіжу рибу (тобто філе і вже без кісток) так само потрібно порізати, посипати перцем і змішати з грибами.

Тепер з тіста та одержаного незвичайного фаршу ліпимо пельмені і відварюємо їх у воді, в якій вымачивались наші грибочки. Для більшого аромату, у воду, в якій варяться пельмені, можна закинути кілька грибочків.

Подаємо пельмені гарячими, з бульйоном, притрусивши зеленню. Приємного апетиту!