Перепелині яйця по-шотландськи

Перепелині яйця по-шотландськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе нарізати на невеликі шматочки, закинути в чашу блендера. Додати кріп, часник, гірчицю, сіль і чорний перець за смаком.

Подрібнити.

Перепелині яйця відварити (3 хвилини), остудити, почистити.

Підготувати 3 тарілочки. Одну з панірувальними сухарями. Другу – з збитим яйцем. Третю – з борошном. Готовий фарш приблизно поділити на 10 частин. На долоньку покласти 1/10 частину, зробити корж. У центр викласти перепелине яєчко, сформувати кульку.

Кожен курячий кулька паніруємо в борошні, потім макаємо в яйце і обвалюємо в сухарях.

Повторити з рештою фаршем. Виходять ось такі м’ясні кульки (фаршировані фрикадельки). У сковороді з високими стінками обсмажити (близько 8 хвилин) на рослинному маслі фрикадельки (масло, повинна хоча б на половину приховувати кульки).

Обсушити фрикадельки на паперовому рушнику. Порізати навпіл. Подавати до столу.
Приємного апетиту!