Салат з соковитих персиків, сыровяленой шинки і рукколи виходить дуже смачним.
Інгредієнти
рукола – один пучок | |
бадилля мангольда – 120 г | |
сир моцарелла – 130 г | |
сиров’ялена шинка – 120 г | |
тонкомолотий перець чорний – за смаком | |
добірні персики – чотири штуки | |
тонкомолота сіль морська – за смаком | |
оливкова олія або горіхове – три ст. ложки | |
свіжовичавлений лимонний сік – одна ст. ложка | |
свіжі листочки м’яти – одна жменя за бажанням |
Салат з соковитих персиків, сыровяленой шинки і рукколи виходить дуже смачним.
Покроковий рецепт
Промити рукколу і молоду бадилля мангольда, підсушити гарненько, крупно нарізати і викласти в салатник.
Після цього розрізати на половинки соковиті персики, видалити у них кісточки, потім побільше нарізати м’якоть. Обжрить персики на сковороді гриль.
Далі, нарізати шинку, подрібнити моцарелу, перекласти ці компоненти разом з персиками в салатник.
Полити приготоване блюдо сумішшю з масла, солі і свіжовіджатого лимонного соку, приправити меленим перцем, акуратно перемішати.
Прикрасити приготований персиковий салат свіжими листочками м’яти, потім подавати до столу.