Персиковий салат з руколою і шинкою

Персиковий салат з руколою і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з соковитих персиків, сыровяленой шинки і рукколи виходить дуже смачним.

Інгредієнти

рукола – один пучок
бадилля мангольда – 120 г
сир моцарелла – 130 г
сиров’ялена шинка – 120 г
тонкомолотий перець чорний – за смаком
добірні персики – чотири штуки
тонкомолота сіль морська – за смаком
оливкова олія або горіхове – три ст. ложки
свіжовичавлений лимонний сік – одна ст. ложка
свіжі листочки м’яти – одна жменя за бажанням

Як приготувати Персиковий салат з руколою і шинкою

Салат з соковитих персиків, сыровяленой шинки і рукколи виходить дуже смачним.

Покроковий рецепт

Промити рукколу і молоду бадилля мангольда, підсушити гарненько, крупно нарізати і викласти в салатник.

Після цього розрізати на половинки соковиті персики, видалити у них кісточки, потім побільше нарізати м’якоть. Обжрить персики на сковороді гриль.

Далі, нарізати шинку, подрібнити моцарелу, перекласти ці компоненти разом з персиками в салатник.

Полити приготоване блюдо сумішшю з масла, солі і свіжовіджатого лимонного соку, приправити меленим перцем, акуратно перемішати.

Прикрасити приготований персиковий салат свіжими листочками м’яти, потім подавати до столу.