Підлива до макаронів з куркою і каррі

Підлива до макаронів з куркою і каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Макарони – чудовий продукт, але аж надто прісний. І завжди, макаронні вироби хочеться заправити яким-небудь соусом з магазину. Соусів у нас на прилавках безліч, але з чого вони приготовані, який вони мають смак? А кошти просто так витрачати теж не хочеться. Тому я пропоную вам приготувати макарони з підливою з курки і каррі. У приготуванні використовується звичайна куряча грудка, яку можна замінити на куряче філе і горох нут. А так само, для повного гармонійного смаку підливи: цибуля, морква, імбир і деякі види спецій і трав. Така підлива чудово підійде не тільки до макаронів. Підлива до рісу буде добре поєднуватися за колірною гамою і викликати бурхливе апетит. Підлива до гречки ізолює сухість крупи. Мені дуже подобається ця підливка з курки, сподіваюся і вам сподобається. Рецепт підливи наведено нижче.

Покроковий рецепт