Підлива з фаршу з овочами – швидко і легко

Підлива з фаршу з овочами – швидко і легко – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізаємо всі інгредієнти : морква натираємо на тертці, – так , вона швидше приготується. Цибулю ріжемо кубиками або соломкою, кабачки – кубиками.

Визначаємо фарш в сковороду, попередньо наливши масло і закриваємо кришкою. Тушкуємо буквально 5-7 хвилин, так як індичка – дуже ніжне м’ясо, і готувати його довго – не можна, інакше можна зіпсувати страву.

Потім додаємо до фаршу – кабачки, і тушкуємо ще близько 5-7 хвилин.


Далі визначаємо залишилися овочі: моркву і цибулю, додаючи сіль та інші спеції за смаком, в нашому випадку це чорний,мелений перець. Ретельно все перемішуємо , додаємо трохи води, близько 100 мл, накриваємо кришку, і тушкуємо блюдо 10 хвилин.

Коли страва приготується, можна подавати його з будь-яким гарніром. Ми приготували гречку. Перед подачею блюда на стіл, його можна прикрасити зеленню.