Не треба великих зусиль, щоб приготувати смачну вечерю! Цей рецепт сподобається всім любителям піджарки.
Інгредієнти
Ковбаса напівкопчена – 250 г | |
Морква – 1 шт. | |
Помідор – 1 шт. | |
Сметана – 5 ст. л. | |
Рослинне масло – 1 ст. л. |
Ситне і швидке в приготуванні блюдо. Не вимагає особливих навичок. Прості інгредієнти і невелика кількість часу – все, що потрібно. Ідеальний рецепт для студентів або для тих, кому потрібно приготувати вечерю “на швидку руку”. Для цього рецепта потрібно вибрати ковбасу з великою кількістю прожилок жиру. Жир при нагріванні розплавиться, і піджарка вийде більш соковитою. Помідор в рецепті можна замінити на болгарський перець. Додатково можна додати пару столових ложок консервованої червоної квасолі (попередньо її треба промити). З нею страва вийде ще більш ситним.
Покроковий рецепт
Нарізаємо ковбасу великими смужками, помідор на середні шматочки, моркву натираємо на крупній тертці.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо моркву протягом 5 хвилин.
Додаємо до моркви помідор і ковбасу, смажимо протягом 5-7 хвилин до золотистого кольору ковбаси.
Додаємо сметану і готуємо ще 3 хвилини. Кількість сметани може бути більше або менше, піджарка не повинна бути дуже рідкою.
Страва готова! Його можна подавати з будь-яким гарніром: макарони, гречка, рис.