Піджарка з овочів і ковбаски до гарніру

Піджарка з овочів і ковбаски до гарніру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не треба великих зусиль, щоб приготувати смачну вечерю! Цей рецепт сподобається всім любителям піджарки.

Інгредієнти

Ковбаса напівкопчена – 250 г
Морква – 1 шт.
Помідор – 1 шт.
Сметана – 5 ст. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.

Як приготувати Піджарка з овочів і ковбаски до гарніру

Ситне і швидке в приготуванні блюдо. Не вимагає особливих навичок. Прості інгредієнти і невелика кількість часу – все, що потрібно. Ідеальний рецепт для студентів або для тих, кому потрібно приготувати вечерю “на швидку руку”. Для цього рецепта потрібно вибрати ковбасу з великою кількістю прожилок жиру. Жир при нагріванні розплавиться, і піджарка вийде більш соковитою. Помідор в рецепті можна замінити на болгарський перець. Додатково можна додати пару столових ложок консервованої червоної квасолі (попередньо її треба промити). З нею страва вийде ще більш ситним.

Покроковий рецепт

Нарізаємо ковбасу великими смужками, помідор на середні шматочки, моркву натираємо на крупній тертці.

На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо моркву протягом 5 хвилин.

Додаємо до моркви помідор і ковбасу, смажимо протягом 5-7 хвилин до золотистого кольору ковбаси.

Додаємо сметану і готуємо ще 3 хвилини. Кількість сметани може бути більше або менше, піджарка не повинна бути дуже рідкою.

Страва готова! Його можна подавати з будь-яким гарніром: макарони, гречка, рис.