Піджарка з овочів і ковбаски до гарніру

Піджарка з овочів і ковбаски до гарніру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситне і швидке в приготуванні блюдо. Не вимагає особливих навичок. Прості інгредієнти і невелика кількість часу – все, що потрібно. Ідеальний рецепт для студентів або для тих, кому потрібно приготувати вечерю “на швидку руку”. Для цього рецепта потрібно вибрати ковбасу з великою кількістю прожилок жиру. Жир при нагріванні розплавиться, і піджарка вийде більш соковитою. Помідор в рецепті можна замінити на болгарський перець. Додатково можна додати пару столових ложок консервованої червоної квасолі (попередньо її треба промити). З нею страва вийде ще більш ситним.

Покроковий рецепт