Пікантна форель, запечена з овочами в духовці

Пікантна форель, запечена з овочами в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

І знову у нас рибний день :-). З рибою відмінно поєднуються овочі, причому самі прості, такі як картопля та помідори. Гарнір, в даному випадку просто доповнює рибу, не відволікаючи від дійсного рибного смаку. Для повного об’єднання смаків я додала приправу для риби, трохи часничку і для гостроти червоний перець. Приправа для риби включає в себе сушену моркву, цибулю, лимонний порошок (або лимонна кислота), паприка, чорний перець і естрагон. Так що, якщо у вас немає рибної приправи, додайте в блюдо подібні трави або інші, які за своїм смаком. В якості риби я взяла райдужну форель. М’ясо у неї щільне і сама рибка не надто кістлява. Райдужна форель, запечена в духовці дуже смачна! В даному випадку підійде будь нежирна риба з щільною структурою і білим м’ясом. До риби, також можна додати цибулю шалот, гриби або смажений бекон. Ці інгредієнти прекрасно поєднуються з рибою і доповнять смак страви. Для аромату можна використовувати сік цитрусових фруктів: лимона, лайма або не солодкого апельсина.

Покроковий рецепт