Підготуємо продукти.
Курку відбити.
Готуємо маринад. Рослинна олія змішати з соєвим соусом, соком лимона, цукром, сіллю і перцем. Добре перемішуємо. Опускаємо в нього куряче філе. Залишаємо на 10 хв. Для любителів погостріше в соус можна додати часник, тертий імбир.
Викладаємо філе на добре розігріту сковороду. Це важливо. Якщо сковорода погано розігріта, курка почне давати сік. А це вже не те, що нам потрібно. Наше завдання запечатати всі соки всередині. У мене тут сковорода-гриль, але можна використовувати будь-яку. Смажимо 4-5 хвилини з кожного боку, до утворення гарної скоринки. В результаті маринаду з соєвого соусу і цукру, ми отримаємо дуже апетитний вигляд і аромат. А смак…!!!
Все просто! Приємного апетиту!