Пікантна сирна закуска з болгарським перцем

Пікантна сирна закуска з болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуємо інгредієнти.

Перекласти бринзу в глибоку миску і розчавити її виделкою, щоб не залишилося грудочок.

Дрібно нарізаємо петрушку (або кріп). Я брала заморожену петрушку, в цьому салаті вона буде не гірше свіжою.

Петрушку кладемо до сиру.
Тиснемо часник на чеснокодавилке і кладемо до сиру.

Додаємо в сирну масу сметану і вершкове масло. Додаємо сіль за смаком.
Все добре перемішуємо.

Моєму перець. Зрізаємо верхівки і чистимо перець від насіння. Очищений перець обдати окропом.

Фаршируємо наші перці сирною масою і прибираємо в холодильник для охолодження.

Через 15-20 хвилин дістаємо фаршировані перці, нарізаємо кружальцями і подаємо.