Пікантна скумбрія з часником у фользі

Пікантна скумбрія з часником в фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Соковита скумбрія з часником і спеціями – найкраща закуска до святкового столу!

Інгредієнти

Філе скумбрії – 1 шт.
Лимонний сік – 1 ч. л.
Гімалайська сіль – за смаком
Паприка – 1/2 шт.
Чорний перець горошком – 6 шт.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Часник – 3 зубки

Як приготувати Пікантна скумбрія з часником у фользі

Пряна скумбрія з часником і перцем – смачна страва швидкого приготування, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром. Закуска смачна і ароматна, готуватися просто і легко. Для створення ароматною закуски знадобитися мінімум інгредієнтів – лише філе риби та пряні спеції. Також, потрібно запастися фольгою.
Особливо смачна така рибка гарячої, з ніжним вершковим соусом тар-тар.

Покроковий рецепт

Натерти філе скумбрії сіллю і щедро полити лимонним соком.

Надрізати рибу хрестоподібно з боку шкірки за допомогою дуже гострого ножа. Таким чином, через надрізи маринад краще проникне в структуру продукту.

Збити часникові зубчики з перцем і рослинним маслом.

Змастити ароматною сумішшю філе з двох сторін і присипати скумбрію паприкою. Залишити маринуватися на півгодини. Перевернути рибу шкіркою вгору, обгорнути у фольгу. Відправити запікати при 180 градусах.

Готової рибці дати трохи охолонути.

Подавати смачну і ароматну рибну закуску з скумбрії до столу. Приємного апетиту!