Соковита скумбрія з часником і спеціями – найкраща закуска до святкового столу!
Інгредієнти
Філе скумбрії – 1 шт. | |
Лимонний сік – 1 ч. л. | |
Гімалайська сіль – за смаком | |
Паприка – 1/2 шт. | |
Чорний перець горошком – 6 шт. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Часник – 3 зубки |
Пряна скумбрія з часником і перцем – смачна страва швидкого приготування, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром. Закуска смачна і ароматна, готуватися просто і легко. Для створення ароматною закуски знадобитися мінімум інгредієнтів – лише філе риби та пряні спеції. Також, потрібно запастися фольгою.
Особливо смачна така рибка гарячої, з ніжним вершковим соусом тар-тар.
Покроковий рецепт
Натерти філе скумбрії сіллю і щедро полити лимонним соком.
Надрізати рибу хрестоподібно з боку шкірки за допомогою дуже гострого ножа. Таким чином, через надрізи маринад краще проникне в структуру продукту.
Збити часникові зубчики з перцем і рослинним маслом.
Змастити ароматною сумішшю філе з двох сторін і присипати скумбрію паприкою. Залишити маринуватися на півгодини. Перевернути рибу шкіркою вгору, обгорнути у фольгу. Відправити запікати при 180 градусах.
Готової рибці дати трохи охолонути.
Подавати смачну і ароматну рибну закуску з скумбрії до столу. Приємного апетиту!