Підготуємо інгредієнти. Можна використовувати будь-яку частину курки — біле або червоне м’ясо, головне, щоб це було філе. У мене — грудка, яку я відділяю від кістки.
Курку ріжемо на шматочки приблизно 3-4 див.
Розігріваємо олію в сковороді і викладаємо на неї курку.
Коли шматочки обжарились з усіх боків, вливаємо воду десь до середини, накриваємо кришкою і тушкуємо приблизно 5 хвилин на середньому вогні.
Знімаємо кришку, кладемо сметану і насипаємо спеції. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15-20 хвилин на повільному вогні, періодично помішуючи.
Солимо, тушкуємо до повної готовності. Якщо залишається багато рідини, можна додати вогонь і тушкувати без кришки.
Як тільки смак і консистенція соусу вас повністю влаштовує, знімаємо з плити.
Подаємо з будь-яким гарніром. Я подаю з макаронами. От і все. Просто, швидко і смачно! Приємного апетиту!