Пікантні мариновані кабачки в томатному соусі По – швидкому

Пікантні мариновані кабачки в томатному соусі По – швидкому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Витрата продуктів на 7 літрових банок.

Інгредієнти

очищені і подрібнені кабачки – 5 кг
соковиті томати – 3 кг
солодкі перці – 10 середніх
часник – велика головка
мелений чилі – перець – 10 г
оцтова кислота (9%); – половина склянки
соняшникова олія – 100 г
цукор – чарка (50 г)
сіль – половина чарки

Як приготувати Пікантні мариновані кабачки в томатному соусі “По – швидкому”

Цей рецепт порадує господинь швидкістю приготування, простотою і економічністю. Кабачки, приготовані таким способом, припадуть до смаку навіть тим, хто не любить цей чудо – овоч.

Покроковий рецепт

Помідори пюрировать в м’ясорубці або блендері, закип’ятити, додати подрібнені кабачки і перці, всипати сіль і цукор, влити олію з оцтовою кислотою і варити приблизно 40 хвилин.

Всипати у суміш натертий часник, чилі, перемішати і розлити по чистим баночках.

Кожну банку простерилізувати в окропі по 15 хвилин, після чого закрити кришками.

Дати закуски настоятися кілька днів і можна насолоджуватися її оригінальним пікантним смаком.