Промиваємо рис, замочуємо.
Курячі ніжки моєму, кладемо в розігріту сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії, підсмажуємо, додаємо сіль, приправи, води, закриваємо кришкою, тушкуємо хвилин 40-50. Потім відкриваємо кришку, додаємо вогонь, вода википить, ніжки виймаємо на обробну дошку, видаляємо кістки, подрібнюємо м’ясо.
У сковороду додаємо ще трохи олії. Цибулю подрібнюємо, моркву і часник тремо на тертці, підсмажуємо, додаємо м’ясо (якщо потрібно, ще солі і приправ), родзинки і рис.
Все перемішуємо, додаємо води, в два рази більше кількості рису. Тобто на 1 склянку рису 2 склянки води. Коли закипить, зменшуємо вогонь, чекаємо, коли вода википить (хвилин 20). Потім вимикаємо, накриваємо кришкою і залишаємо хвилин на 20.
Плов готовий. Розкладаємо по тарілках, подаємо. Приємного апетиту!