Пиріг Гості на порозі

Пиріг Гості на порозі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Візьміть обрану посудину, в якій будете збивати крем (начинку) для нашого пирога. У нашому випадку це невелика пластикова миска.

Додаємо в миску сметану і цукор в тих пропорціях, які вказані в інгредієнтах.

Збиваємо цукор і сметану міксером, якщо немає такої можливості, то ретельне перемішуємо ложкою. Збиваємо до тих пір, поки не вийде густа, повітряна маса.

Тепер потрібно взяти блюдо, на якому ми будемо робити пиріг. На нього ми викладаємо перший шар крему, а на нього печиво.


Тепер викладаємо печиво, чергуючи його з кремом. Тобто: ложка крему, шар печива і так далі.

Доробляємо наш пиріг до таких розмірів, яких вам потрібно. Акуратно прибираємо надлишки крему, надаємо красиву форму.

Тепер, щоб прикрасити наш десерт, натираємо на тертці шоколад.

Акуратно посипаємо шоколадну стружку на пиріг. Готовий виріб ставимо в холодильник на 20-30 хвилин, щоб крем просочив печиво, і пиріг став м’яким легко ріжеться.

Наш пиріг готовий! Приємного апетиту!