Пиріг з аґрусом на йогурті

Пиріг з аґрусом на йогурті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Напевно мало знайдеться людей, для яких агрус є улюбленою ягодою у свіжому вигляді. Зазвичай з нього варять варення. Я, чесно кажучи, теж не велика фанатка цієї ягоди. Але в цьому році ми вирішили агрус заморозити. Зима закінчилася, а аґрус ще залишився в морозильній камері. Ну що ж, треба діставати і розморожувати. А оскільки в таку пору варення варити точно не полювання, вирішила я з нього зробити пиріг. Ніколи не їла пироги з аґрусом, тому не мала ні найменшого уявлення які вони на смак. Так що пора пробувати!

Покроковий рецепт