Пиріг з аґрусом на йогурті

Пиріг з аґрусом на йогурті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Борошно, цукор і розпушувач (якщо використовуєте соду, то погасите е оцтом) змішайте, а потім просіяти в глибоку миску або каструлю.


2. Додайте йогурт, рослинне масло і яйця.

3. Перемішайте масу міксером до однорідного стану.

4. Агрус промийте, обріжте хвостики (я роблю це ножицями). Просушіть.


5. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Залийте в неї частину тіста, зверху рівномірно розкладіть половину ягід аґрусу, а потім вилийте на нього частину тіста і ще розкладіть ягоди


6. Випікайте пиріг з аґрусом 50 хвилин при 180 градусах. Готовність тіста перевірте, проткнувши пиріг зубочисткою.


7. Пиріг з агрусу вийшов дуже смачним. Він відмінно підійде до сімейного чаювання або частування гостей