1. Борошно, цукор і розпушувач (якщо використовуєте соду, то погасите е оцтом) змішайте, а потім просіяти в глибоку миску або каструлю.
2. Додайте йогурт, рослинне масло і яйця.
3. Перемішайте масу міксером до однорідного стану.
4. Агрус промийте, обріжте хвостики (я роблю це ножицями). Просушіть.
5. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Залийте в неї частину тіста, зверху рівномірно розкладіть половину ягід аґрусу, а потім вилийте на нього частину тіста і ще розкладіть ягоди
6. Випікайте пиріг з аґрусом 50 хвилин при 180 градусах. Готовність тіста перевірте, проткнувши пиріг зубочисткою.
7. Пиріг з агрусу вийшов дуже смачним. Він відмінно підійде до сімейного чаювання або частування гостей