Пиріг з бринзою і зеленню

Пиріг з бринзою і зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий і поживний пиріг для любителів бринзи.

Покроковий рецепт

Замісіть тісто. Покладіть в борошно пів чайної ложки солі і цукру, чайну ложку дріжджів, одне яйце і півсклянки молока.


Коли тісто почне відлипати від рук, налийте 2 стіл.ложки олії. Добре выместите тісто, накрийте харчовою плівкою і приберіть в тепле місце. Я ставлю на плиту з включеній духовкою.

Поки тісто піднімається можна приготувати начинку. Для цього бринзу натріть на крупній тертці.

Налийте на сковороду 2 стіл. ложки олії і обсмажте цибулю.




Наріжте зелену цибулю або іншу зелень, яка вам до смаку. Змішайте обсмажену цибулю і зелень. Додайте пів чайної ложки солі. Перемішайте.

2/3 тіста розкачайте і викладіть на лист, змащений маслом.


Покладіть начинку, розкачайте залишилася 1/3 тіста і накрийте зверху, закріпіть краю так гарно, як тільки зможете.

Зробіть дірки виделкою і змастіть пиріг яйцем. Відправте в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку.
Випікайте 45 хвилин.

Пиріг готовий! Всім приємного апетиту! Отримуйте задоволення не тільки від їжі, але і від її приготування!