Пиріг з черешнею під білим шоколадом

Пиріг з черешнею під білим шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Останнім часом мені стали дуже подобатися відкриті пироги :-), напевно це помітно за моїми рецептами. Пропоную вам ще один пиріг з черешнею під білим шоколадом і вершками. Тісто виходить ніжним і розсипчастим, а начинка – божество! Це невимовно і вам треба терміново спробувати приготувати! Слідуйте інструкції і у вас обов’язково все вийде.

Інгредієнти розраховані для форми: прямокутна – 30х18 см, кругла форма – діаметр 23-25, квадратна – 20 див. Якщо у вас інша форма, зміните пропорції. При випічці коржа духовка розігрівається до 200 градусів. При випічці пирога з начинкою – 160 градусів.

Покроковий рецепт