Пиріг з дуже смачною йоштой

Пиріг з дуже смачною йоштой – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

За вікном настала осінь, мрячить дощик і нам все частіше хочеться випити чашечку чаю з чимось смачненьким, але не дуже «шкідливим».
Відірвіться від серіалу або комп’ютера хвилин на 30 і побалуйте себе смачним ароматнейшим пирогом з йоштой.

Що нам для цього, крім бажання, треба.

Для тіста: будь-кефір (все одно магазинний або домашній), майонез будь-якої жирності (але я зазвичай беру 67 або 72%), яйця курячі, цукор звичайний, борошно, інші інгредієнти і олія рафінована соняшникова олія для змащування форми.
Для начинки: кілька яблук можна солодкі, можна з кислинкою – кому як подобається.
І наш секретний інгредієнт йошта. Можна замінити на агрус або чорну смородину, але для мене смак агрусу простіше, а у чорної смородини, навпаки, занадто яскравий.
Починаємо готувати

Покроковий рецепт