Пиріг з горіхами та вишнями

Пиріг з горіхами та вишнями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте всі інгредієнти, щоб все було під рукою. Якщо Ви використовуєте морожену вишню, то її потрібно заздалегідь розморозити і викласти на сито, щоб позбутися від зайвої рідини. Вишня потрібна без кісточок.

Збийте яйця з цукром і ваніллю в пишну піну.

Додати в яєчну суміш розм’якшене вершкове масло, продовжуйте збивати.

Потім додайте розпушувач, просіяне борошно і какао. Тісто гарненько перемішайте.

Візьміть форму для випікання застелити її пергаментом і змастіть вершковим маслом. Викладіть тісто у форму і розрівняти по всій поверхні.

Розкладіть по всій поверхні пирога вишню, потім посипте горіхами.

Надішліть пиріг в духовку. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 30 -35 хвилин. Готовність перевіряйте за допомогою зубочистки. По готовності, дайте пирогу з вишнею та горішками повністю охолонути, вийміть його з форми. За бажанням посипте цукровою пудрою і приємного чаювання.