Пиріг з лаваша з яблуками

Пиріг з лаваша з яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вам не потрібно возитися з тестом. Переживати підніметься воно чи ні. А результат повірте перевершить всі очікування. Пиріг виходить дуже ніжним і смачним.

Інгредієнти

яблука – 3 шт середніх розмірів
кориця – 1 ч. л.
лаваш – 1 шт
мед – 2 ст. л
яйця – 3 шт.
сметана – 150 гр
лимонний сік – 1 ст. ложка
цукор – 3 ст. л

Як приготувати Пиріг з лаваша з яблуками

Взагалі це незамінний рецепт в осінній час, коли ми не знаємо куди ж подіти яблучний наш урожай. Я дуже рідко печу традиційну шарлотку, так як вона займає багато часу. Цей рецепт приготування пирога дуже швидкий.

Покроковий рецепт

Готуємо яблука для начинки. Миємо, видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Хтось очищує від шкірки, я вважаю, що це ні до чого.

Додаємо в миску з яблуками мед, корицю і 1 ст. ложку лимонного соку. Все ретельно перемішуємо.

лаваш ріжемо на 4 рівних частини. На край кожного шматочки нарізаного лаваша викладаємо нашу начинку.

Звертаємо кожен лаваш в рулетик.


У глибокій мисці змішуємо яйця, цукор і сметану.

На деко викладаємо лист пергаментного паперу, укладаємо наші рулетики з лаваша і заливаємо зверху сумішшю з яєць і сметани.

Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хв і випікаємо при температурі 180 гр. Готовий пиріг нарізаємо на порції. При подачі можна посипати цукровою пудрою.