Вам не потрібно возитися з тестом. Переживати підніметься воно чи ні. А результат повірте перевершить всі очікування. Пиріг виходить дуже ніжним і смачним.
Інгредієнти
яблука – 3 шт середніх розмірів | |
кориця – 1 ч. л. | |
лаваш – 1 шт | |
мед – 2 ст. л | |
яйця – 3 шт. | |
сметана – 150 гр | |
лимонний сік – 1 ст. ложка | |
цукор – 3 ст. л |
Взагалі це незамінний рецепт в осінній час, коли ми не знаємо куди ж подіти яблучний наш урожай. Я дуже рідко печу традиційну шарлотку, так як вона займає багато часу. Цей рецепт приготування пирога дуже швидкий.
Покроковий рецепт
Готуємо яблука для начинки. Миємо, видаляємо серцевину і нарізаємо кубиками. Хтось очищує від шкірки, я вважаю, що це ні до чого.
Додаємо в миску з яблуками мед, корицю і 1 ст. ложку лимонного соку. Все ретельно перемішуємо.
лаваш ріжемо на 4 рівних частини. На край кожного шматочки нарізаного лаваша викладаємо нашу начинку.
Звертаємо кожен лаваш в рулетик.
У глибокій мисці змішуємо яйця, цукор і сметану.
На деко викладаємо лист пергаментного паперу, укладаємо наші рулетики з лаваша і заливаємо зверху сумішшю з яєць і сметани.
Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хв і випікаємо при температурі 180 гр. Готовий пиріг нарізаємо на порції. При подачі можна посипати цукровою пудрою.