Пиріг з персиками, маскарпоне і мигдалем

Пиріг з персиками, маскарпоне і мигдалем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріг з персиками і маскарпоне по приготуванню і інгредієнтів дуже схожий на Пиріг з малиною і маскарпоне. Обидва з пісочного тіста, а начинка з сиру маскарпоне. Однак, завдяки тому, що додається мигдальна борошно, смак пирога виходить зовсім іншим. Відмінний прийом обсипати форму мигдальною борошном, а потім викласти тісто. А так же присипати пиріг зверху мигдальною борошном або меленим мигдалем. Пиріг з консервованими персиками виходить ніжним всередині, а зовні – хрустка мигдальний скоринка. Інгредієнти розраховані на форму діаметром 24 см, висотою 3 див.

Покроковий рецепт