У високій посуді інтенсивно збийте за допомогою міксера м’яке масло вершкове (124 г) і коричневий цукор-пісок (155 г). Коли взбиваемая маса стане майже однорідною, введіть поступово свіжі яйця (2 шт). Продовжуючи на високі обороти збивати вміст миски, додайте густий натуральний йогурт (110 мл).
Потім відключіть міксер, додайте якісне борошно вищого ґатунку (215 г), яку двічі перш просійте. Перемішайте всі інгредієнти силіконової лопаткою.
Тепер додайте до ніжного тіста шматочки свіжої полуниці (95 г). Ягоди повинні бути досить твердими. Їх можна надіслати в пиріг, якщо вони дрібні, або розрізати акуратно на половинки, четвертинки.
Промажте Маслом форму для майбутнього пирога, присипте всю поверхню зверху борошном. Викладіть полуничне тісто. Випікайте (179 градусів) протягом сорока п’яти хвилин.