Пиріжки пісні з капустою на сковороді

Пиріжки пісні з капустою на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні,ніжні пиріжки з квашеною капустою.

Інгредієнти

вода – 1,5 склянки тепла
цукор – 2 столові ложки
борошно – 3 склянки
дріжджі сухі – 11 грам
олія – 0,5 склянки
сіль – 0,5 чайної ложки
квашена капуста – 0,5 кілограма відварена, обсмажена
цибуля – 1 штука
масло рослинне для смаження пиріжків – 0,5 літра

Як приготувати пісні Пиріжки з капустою на сковороді

Прекрасні пісні пиріжки з квашеною капустою.Можна їсти як окрему страву,можна зі сметаною,і навіть з борщем.Тісто настільки смачне і ніжне,що просто тане у роті.

Покроковий рецепт

Капусту квашену промити,відварити і обсмажити з одного цибулиною на рослинному маслі або на смальці зі шкварками.

Теплу воду змішати з 2 столовими ложками цукру,3 столовими ложками борошна і 11 грамів дріжджів.

Залишити на 10-15 хвилин для расспарки.

Через 10-15 хвилин додати 0,5 склянки рослинного масла і решту борошна, сіль. Замісити тісто,залишити підійти в тепле місце.
Тісто підходить тільки для пиріжків смажених!!!

Коли тісто добре підійде,розкачати його в пласт і склянкою вирізати коржики для пиріжків. На кожен коржик поставити одну столову ложку тушкованої капусти,зліпити пиріжки,добре защипывая краю,щоб не розвалилися пиріжки при смаженні,залишити на деякий час відпочити.

Готові відпочилі смажити пиріжки на рослинному маслі,на невеликому вогні,щоб добре пиріжки пропеклися.