Пиріжки з листкового тіста з бараниною

Пиріжки з листкового тіста з бараниною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рум’яні, гарячі швидкі пиріжки з м’ясом з листкового дріжджового тіста. Ну кого зараз здивуєш домашніми пиріжками? Може все таки спробуємо? Начинка для пиріжків – фарш з баранини з смаженою цибулею і яйцем. Приготовані пиріжки в духовці. Так вони виходять менш жирні і менш калорійні. Якщо бажаєте повозитися, можна приготувати пиріжки поменше розміром, на 2 укусу. Дуже красиво виглядає і зручно їсти. Звичайно, якщо ви не любите баранину, фарш можна замінити на курячий. Він менш жирний, але в той же час, ніжний. Ситні пиріжки – чудова закуска на стіл, до того ж готувати їх, як ви зараз переконаєтеся, зовсім не складно і швидко.

Покроковий рецепт