Швидкі пиріжки на сковорідці

Швидкі пиріжки на сковорідці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо Ви не хочете довго возитися з тестом, то цей рецепт саме для Вас

Інгредієнти

Борошно – 2-3 склянки
Кефір – 500 мл
Сіль, цукор – по 2 ст. л
Сода – 1 ст. л
Капуста – 1/4 качана
Томатна паста – 1 ст. л
Яйця – 2-3
Болгарський перець – 1 шт
Цибуля – 1 шт

Як приготувати Швидкі пиріжки на сковорідці

Для того, щоб готування була швидше, підготуйте начинку заздалегідь

Покроковий рецепт

Нарізати цибулю і обсмажити на сковорідці

До цибулі додати болгарський перець

В обсмажену цибулю і перець додати томатну пасту і перемішати, солимо перчимо

Тим часом шаткуємо капусту

Відправляємо капусту в сковорідку і тушкуємо до готовності

Для тіста: в ємність розбиваємо яйця і додаємо соду, добре перемішуємо

В цю ж ємність, додаємо сіль, цукор, кефір і доводимо до однорідної маси

Додаємо борошно і замішуємо тісто

Після того, як тісто готове, розгортаємо його, відокремлюємо шматочки необхідного розміру і формуємо пиріжок з капустою

Додаємо на сковорідку олію і обсмажуємо пиріжки з кожної сторони 3 хвилини до рум’яності.
Пиріжки готові! Приємного апетиту!