Пишні дріжджові булочки з журавлиною

Пишні дріжджові булочки з журавлиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готове дріжджове тісто розділити на 5 частин. Можна використовувати покупне чи готове домашнє. Акуратно розкачати тісто на кружечки і нарізати круги на смужки вертикально.

Посипати смужки цукром.

Скачати смужки в трубочки в діагональному напрямку.

Згорнути смужку в коло.

Посипати готові булочки журавлиною.

Змастити вироби сумішшю жовтка і молока. Для аромату можна додати ванільний цукор або корицю в суміш з жовтка і молока. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку – до рум’яної скоринки.


Подавати ароматні і смачні булочки до столу! Така випічка ідеальна до чаювання або сніданку. Приємного апетиту!