Я дуже люблю швидкі рецепти випічки. Апельсиновий пиріг один з таких рецептів. Готується швидко, і виходить нереально смачним.
Інгредієнти
яйця – 2 шт | |
апельсин – 1 шт | |
цукор – 100 гр | |
ванілін – 1 ч. л | |
борошно – 200 гр | |
вершкове масло – 100 гр | |
розпушувач – 1 ч. л |
Гості на порозі, а до чаю нічого немає? Ловіть швидкий рецепт смачного пирога з найбільш простих, доступних інгредієнтів.
Покроковий рецепт
Цедру апельсина потрібно натерти на дрібній тертці. З решти апельсина потрібно вичавити сік. Яйця смішити з цукром і добре збити. До яйцям додаємо розтоплене вершкове масло, ванілін, сік апельсина. Все добре перемішуємо. Додаємо до інгредієнтів борошно, розпушувач і цедру апельсина. І знову все ретельно перемішуємо. Перемішати потрібно так, щоб не було грудочок. Тісто вийде густим.
У форму для випікання потрібно покласти лист пергаментного паперу і вилити наше тісто, розподіливши рівно формі. Форму краще брати круглу, щоб пиріг виглядав красивіше. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Коли пиріг буде готовий, можна посипати його цукровою пудрою.
Скликаємо гостей до столу і подаємо апельсиновий пиріг до чаю. Приємного апетиту!